Tűzoltó készülék javítás gyorsan és megbízhatóan

Tűzoltó készülék javítás

Az MSZ 1040 szabvány szerint gyártott (magyar) tűzoltó készülék javításának (részleges), valamint az MSZ EN3 szabvány szerint gyártott (európai) poroltó készülék típusok középkarbantartásának munkafolyamatai csaknem megegyeznek, ezért kapcsolódó áraink azonosak.

Az általunk javított poroltó készülékekre 3 év garanciát vállalunk, típustól függetlenül.
Garanciaidőn belül a cseréről azonnal gondoskodunk, természetesen díjtalanul.

  • Porral oltók
  • CO2 -al oltók
  • Habbal oltók
  • Vízzel oltók
  • Alkatrészpótlás

Kérje írásos ajánlatunkat a tűzoltó készülék javításra!


 Miért bízza ránk a tűzoltó készülék javítást?

A poroltók, szén-dioxiddal, vagy vízzel oltók javítása nagyon fontos feladat. Ezek a gépek gyakran teljesen láthatatlan módon hibásodnak meg: elszökik belőlük a hajtógáz, korrodálnak az alkatrészeik, a nem megfelelő tárolás miatt egyes elemek működésképtelenné válnak. Minden ilyen eszköz esetében élet- és halál kérdése lehet, hogy a veszély pillanatában megfelelően működjenek. A javításukat nem csak azért kell tehát profi szakemberre bízni, mert az alkatrészcsere nagy tapasztalatot igényel. Azért is érdemes jó csapatot választani a szereléshez, mert a gyakorlott szem sokszor nem csak a készülék hibáit veszi észre: olyan hiányosságokra is figyelmeztetni tud, amelyek egy veszélyhelyzetben kritikusak lehetnek.

Cégünk csapata:

  • Komplex tűz- és munkavédelmi szolgáltatást végez. Sok helyszínen járunk, gyakorlatban teszteljük a készülékeket, így pontosan tudjuk, milyen hibák léphetnek fel, ezekből mire lehet következtetni.
  • Profi tűzvédelmi szakemberekből áll – olyan problémákat is észreveszünk, amelyekre más talán nem is gondol
  • Megbízható szakemberekkel, jó árakon dolgozik. Felelősségünk teljes tudatában segítünk vállalkozása biztonságosabbá tételében!
  • Ha az általunk javított készülék garanciaidőn belül hibásodik meg, akkor a cserekészülékről díjmentesen gondoskodunk. Egy hatósági ellenőrzéskor sem kell azért aggódni, hogy éppen nincs megfelelő számú készülék a telephelyen.

A poroltók, szén-dioxiddal oltók és más készülékek javítása, amennyiben az megfelel szakműhelyben történik, teljesen biztonságos és elfogadott eljárás. Sok esetben ez jóval takarékosabb, mint új készüléket rendelni, a költséges cserét választani. Cégünk szén-dioxiddal-, habbal-, vízzel-, és porral oltók karbantartását és szervizelését is vállalja, így valószínűleg az Önnél található minden készülék szakszerű javítását el tudjuk végezni.

 

Ismerje meg szolgálgatásainkat itt!